Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Marcos Rojo: Det sagde Messi til os i pausen

VM 2018 (Rusland): Af Sajad Koftan - 27. juni 2018




Argentinas elskede og uhyre populære matchvinder fra tirsdagens Nigeria-kamp, Marcos Rojo, har, ovenpå den vitale 2-1 over Nigeria, fortalt hvad Lionel Messi sagde til Rojo og de resterende holdkammerater, i spillertunnellen, i kampens halvleg.

TV-kameraerne var hurtige til at opfange en fokuseret og koncentreret Lionel Messi, som var midtpunktet i spillertunnellen i kampens halvleg, hvor superstjernen gav et par ord med på vejen til sine hårdt kæmpene landsmænd.

Messi havde forinden scoret til 1-0, mens Nigeria fik udlignet kort efter pausen, inden Rojo flugtede sejren hjem i de døende minutter af kampen, foran et fyldt argentinsk stadion - skulle man nærmest tro.

- I halvlegen sagde Messi til os, at vi skulle skyde fra alle vinkler. Det var vores pligt hvis vi ville vinde, forklarede Rojo til de argentinske journalister efter kampen.

- Faktisk var det med Messis ord i baghovedet at jeg flugtede bolden i mål, med al den kraft jeg havde tilbage, smilte Rojo, som netop nu, efter scoringen, nyder stor anerkendelse fra både fans og fra argentinerens passionerede hjemland.

Se Messis teamtalk herunder



Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Marcos Rojo: Det sagde Messi til os i pausen

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder