Annonce


Annonce

Annonce

Messi sætter journalist på plads efter Barca-rygte

Nyheder - 1. november 2023
Lionel Messi er den helt store fodboldspiller i denne uge endnu engang. Argentineren vandt sin ottende Ballon d'Or mandag aften og fortsætter altså med at skrive historie, som han har været i gang med så længe. Der var mange velkendte ansigter til stede i teateret i Paris og en af dem var Joan Laporta.

Joan Laporta var naturligvis taget med, da Barca havde adskillige nominerede spillere og ikke mindst Aitana Bonmati, som vandt prisen som værende verdens bedste kvindelige fodboldspiller. Men der er også kommet et efterspil, hvor Messi på Instagram måtte ud og sætte prop i en falsk historie, der kom fra journalisten Gerard Romero, der ellers ofte har styr på sine facts.

Igennem mediet Jijantes skrev Gerard Romero, at Lionel Messi og Joan Laporta mødtes inden ceremonien sluttede i mandags. Her skulle de have talt om at planlægge en dato for en hyldest til argentineren og det var noget, som der glædede rigtig mange. Messi afviste dog, at han talte med Laporta om emnet.

Messi havde taget et screenshot af historien og skrevet 'Løgn. Igen' henover billedet og efterfølgende måtte Gerard Romero til tasterne med en klokkeklar undskyldning. Det varede ikke længe før hans undskyldning lå tilgængelig på nettet. Her er, hvad Romero skrev.

- Undskyld. Jeg er blevet narret igen med noget relateret til Messi. Jeg lærer det ikke. Jeg er ked af det. Meget f*cked. Jeg accepterer alt, hvad du fortæller mig i dag, og jeg lover, at vi vil arbejde for at sikre, at det ikke sker igen. Undskyld.

Det er altså kun historien om, at Messi og Laporta skulle have talt om en hyldest i mandags, som argentineren afviste. Det ligger dog i kortene, at Messi en dag får en stor hyldest i Barcelona. Lige nu peger pilen på, at Barca vil åbne det nye Camp Nou ved at hylde Lionel Messi - men intet er bekræftet endnu. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Messi sætter journalist på plads efter Barca-rygte

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

Ugens mest læste

Seneste nyheder