Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Barcelona opgiver ikke Paul Pogba

Transfermarked: Af Mohammed Sayegh - 10. august 2018


Barcelona opgiver ikke Paul Pogba

Det engelske transfervindue er lukket for indkøb og det er et hårdt slag for FC Barcelona, da de ønsker at hente Paul Pogba. De kan godt købe Pogba, men Manchester United kan i det tilfælde ikke hente en erstatning ind.

Men til gengæld opgiver FC Barcelona ikke at købe Paul Pogba. De er fortsat i kontakt med Manchester United og spillerens agent Mino Raiola, som Barca-præsident Josep Maria Bartomeu og Abidals assistent, Ramon Planes, har et godt forhold til.

Barcelona håbede på, at Manchester United i går ville bekræfte en ny midtbanespiller inden transfervinduet lukkede, men englænderne har i den grad været stille på transfermarkedet og José Mourinho er ekstremt skuffet eftersom han ikke fik de spillere til klubben, som han ønskede.

Mourinho vil ikke sælge Pogba, men Pogba selv er ikke interesseret i at arbejde under Mourinho hvilket har øget komplikationerne mellem de to. Barcelona tror stadig på muligheden for at hente Pogba til klubben, men som skrevet i sidste uge, så er der tale om en svær operation, der kræver meget arbejde.

I England opererer man ikke med frikøbsklausuler hvilket gør situationen svær. Hvis det var tilfældet, at spillere i Premier League havde en frikøbsklausul, så ville Barcelona kunne indløse den. I stedet skal Pogba anmode om et skifte og tvinge det igennem hvilket hans agent Mino Raiola står for.Læs også
Barcelona udelukker ikke Pogba-transfer til januar
Bartomeu om Pogba: Vi har stadig tid endnu
Bizart: Pogba brugte jakke som gemmested
Mourinho til Pogba: Du bliver her
Breaking: Pogba enig med Barca


16/08 - 19:00 FC Midtjylland - The New Saints
16/08 - 20:30 FK Partizan - FC Nordsjælland
18/08 - 16:00 Tottenham - Fulham
18/08 - 17:00 Guingamp - Paris Saint-Germain
18/08 - 18:30 Chelsea - Arsenal Anbefalet


Få 20,- kr. for hver kamp dit hold vinder med 2+ mål
Få odds 6,00 på at Tottenham slår Fulham
Få odds 6,00 på at Brøndby slår Spartak
Få odds 6,00 på at Brøndby slår Esbjerg
Der henvises til Betfairs eget reglement

Ugens mest læste

Seneste nyheder