Cillessen og Holland udspillede Frankrig

Landskampe - 17. november 2018

Jasper Cillessen var i aktion for Holland i går, da Holland hjemme på Stadion Feijenoord tog imod verdensmestrene fra Frankrig. Der var tale om en Nations League-kamp, hvorfor begge hold stillede stærkt op.

Rent spillemæssigt blev Frankrig udspillet og selvom de kun i få omgange fik truet Jasper Cillessen, så var Holland de fortjente vindere af opgøret. Hollænderne var dog utrolig uskarpe foran målet og derfor blev det ikke til en målrig kamp, selvom de vadede i chancer - specielt i kampens slutfase.

Georginio Wijnaldum bragte Holland på 1-0 kort inden pausen og i anden halvleg forsøgte Frankrig at komme bedre med, men Holland var stærke i kontrafasen selvom de manglede den afgørende skarphed. I det femte minuts tillægstid blev Frenkie de Jong nedlagt i feltet og så var der straffespark til Holland. Memphis Depay scorede fra pletten og sørgede for slutresultatet 2-0.

Ousmane Dembélé blev også skiftet ind undervejs i kampen, men han kunne altså ikke hjælpe Frankrig med at få point ud af opgøret.

Jasper Cillessen spillede hele kampen og gjorde god figur. Hollands næste kamp er ude mod Tyskland. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder