Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Arsenal er interesseret i Denis Suárez

Transfermarked - 19. november 2018




Denis Suárez har i årevis udtalt, at hans drøm er at få succes i FC Barcelona. Han har forsøgt lykken hos Sevilla og Villarreal, hvor han spillede rigtig god fodbold hvilket fik FC Barcelona til at hente ham tilbage til klubben, men succes er det langt fra blevet på Camp Nou.

Denis er et produkt fra Celta Vigo og fra 2011-2013 spillede han i Manchester City i det der skulle vise sig at være en forfærdeligt oplevelse. Siden blev han hentet til Barcelonas B-hold og uden for alvor at slå sit navn fast, er han efterhånden blevet 24 år og at vente på succes i Barcelona ligner ikke længere en mulighed.

I sommers var der interesse for Napoli, men Denis valgte at afvise, da han håbede på, at han kunne spille sig tættere på holdet i denne sæson. Det er dog ikke lykkedes og til sommer kan han meget vel være fortid i klubben.

Arsenal viser nu interesse for Denis og spilleren selv skulle da også være interesseret i at rykke til Premier League-klubben til sommer. Det er primært for Aaron Ramsey, at Denis Suárez kommer ind i billedet. Ramsey rykker snart videre fra Arsenal og det åbner sig en plads på den engelske midtbane. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Arsenal er interesseret i Denis Suárez

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder