Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Medie: Celta og Barca enig om prisen på Denis Suárez

Transfermarked - 30. juni 2019Medie: Celta og Barca enig om prisen på Denis Suárez

Denis Suárez har ingen fremtid på Camp Nou. Det er alle i klubben klar over, og derfor har man arbejdet på at få sendt ham videre i karrieren på en permanent aftale. Lejeopholdet i Arsenal gik under al forventning, men nu skulle FC Barcelona og Celta Vigo være blevet enig om en pris.

Denis Suárez gjorde det godt på sine øvrige lejeophold, men i Premier League hos Arsenal viste han nærmest ingenting i de minutter han fik på banen før han desværre måtte stoppe sæsonen før tid på grund af en skade. Siden har han arbejdet hårdt på at vende tilbage, men udelukkende for at være klar for en helt tredje klub.

Barca har papir på ham, men ved forhandlingsbordet i aftes blev catalanerne enig med Celta Vigo om en pris på 15 millioner euro. Alt tyder på, at handlen bliver offentliggjort i dag, da Barca skal gøre sine økonomiske papirer klar den 1. juli og her vil 15 millioner euro gavne gevaldigt.

Barca ønskede egentlig et sted mellem 20-25 millioner euro, men Celta Vigo var stædig i forhandlingerne og da der ikke var andre interessante klubber som kunne tilbyde det samme, indgik man altså således en aftale på 15 millioner euro.


FC Barcelona webshop


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder