Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Denis Suárez: Derfor spillede jeg ikke i Arsenal

Nyheder - 13. maj 2020
Denis Suárez: Derfor spillede jeg ikke i Arsenal

Den nu tidligere Barca-spiller Denis Suárez var i 2019 udlejet til Arsenal fra Barca før han blev solgt til Celta VIgo, men opholdet i Premier League-klubben gik langt fra som ventet. Over for The Athletic erkender han nu de problemer, som hn bøvlede med straks som han landedei klubben. Ikke overraskende kæmpede han med skader.

- Jeg spillede min frste kamp mod Manchester City og 10 dage senere blev jeg skadet mod BATE Borisov i Europa League. Jeg havde så utrolug meget smerte i min lyske.

- Jeg blev undersøgt og gennemgik adskillige tests, men der var ikke noget at se. Jeg led af skarp smerte hver gang jeg løb, skød eller afleverede til bolden. Det var så hårdt at komme igennem og jeg var kun på omkring 30% rent fysisk.

- Efter kampen mod BATE var smerten nærmest ikke til at klare. Jeg forsøgte at træne mig gennem smerten, men jeg var set ikke klar til at spille

- Unai Emery (daværende træner) kunne ikke sende mig på banen. Han vidste, at jeg var langt fra klar. Folk begyndte at spørge 'Hvad sker der med Denis? Han er kommet til klubben, men han spiller ikke - han sidder bare på bænken'.

- Jeg var i stor smerte. I kamppauserne gik alle fra bænken ud på banen og trænede en smule, men jeg gik ned i omklædningsrummet og udførte specifikke øvelser for at mindske smerte.

Denis Suárez fik seks kampe for Arsenal og da Barca ikke kunne bruge ham, blev han solgt til Celta Vigo, hvor han i denne sæson har deltaget i 16 kampe - så det går heldigvis den rigtige vej nu.


Barcas hjemmebanetrøje 2021/2022


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder