Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Denis Suárez kan slutte sæsonen med fem titler

Skader - 4. maj 2019Denis Suárez kan slutte sæsonen med fem titler

Det var ekstremt kedelige nyheder, som Denis Suárez offentliggjorde i løbet af ugen. Skadesproblemer holder ham ude af resten af sæsonen og derfor kommer han ikke i spil for Arsenal igen. Han er udlejet til Arsenal, og på grund af skaden må han altså før tid vinke farvel til London-klubben, hvor han i øvrigt aldrig formåede at bryde igennem.

Men til trods for manglende spilletid, kan han alligevel se frem til at modtage intet mindre end fem guldmedaljer når sæsonen slutter. Han står allerede til at modtage to guldmedaljer fra den spanske Super Cup og La Liga, som FC Barcelona har vundet.Derudover kan FC Barcelona fortsat nå at vinde Copa del Rey og Champions League hvilket bringer ham op på fire guldmedaljer. Slutteligt kan han endda hænge Europa League-guldmedaljen om halsen såfremt Arsenal vinder turneringen. De slog Valencia med 3-1 i den første semifinale og står dermed godt forberedt inden returkampen og en eventuel finale.

Det kan altså gå hen og blive til en guld-sæson for Denis Suárez, som dog ikke har fået noget som helst ud af sæsonen. Hverken i FC Barcelona eller Arsenal har han gjort væsen af sig selv og spillemæssigt har det både været skuffende og dårligt.

Denis Suárez' potentielle guldmedaljer 2018/2019
Spansk Super Cup: Sikret
La Liga: Sikret
Champions League: Muligt
Copa del Rey: Muligt
Europa League: Muligt


FC Barcelona webshop


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder