Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Abidal mødtes med De Ligt og ringede til De Jong

Transfermarked - 27. november 2018




Matthijs de Ligt og Frenkie De Jong er på blokken hos rigtig mange europæiske topklubber. Deres spil på banen har vist sig fremragende og deres niveau har de holdt rigtig længe efterhånden. Desuden leverer de begge varen på det hollandske landshold.

Nu kan Mundo Deportivo rapportere, at FC Barcelonas Eric Abidal har været til middag med Matthijs de Ligt, hvor Abidal forklarede FC Barcelonas projekt i håbet om at kunne overtale Matthijs de Ligt til at vælge FC Barcelona, når han endelig skifter væk fra Ajax.



Middagen blev afholdt i Amsterdam, så Abidal var altså rejst til Holland for at mødes med Matthijs de Ligt, hvilket helt sikkert er en plus i spillerens bog. Også Frenkie De Jong er på transferlisten i FC Barcelona, men her var der tale om telefonisk kontakt, da De Jong allerede kender til FC Barcelonas interesse.

De Jong er ikke i tvivl om, at FC Barcelona er efter ham og til sommer forventes begge spillere at forlade Ajax. Sportsdirektør Marc Overmars bekræftede i sidste uge, at det bliver umuligt at holde på dem begge. Til gengæld kan Ajax score en god pose penge, da det ikke bliver billigt at købe hverken Matthijs de Ligt eller Frenkie De Jong.

Matthijs de Ligt
19 år
Født 12. august 1999 i Holland
Har spilet 74 Ajax-kampe og scoret 8 mål
Har spillet 10 landskampe

Frenkie De Jong
21 år
Født 12. maj 1997 i Holland
Har spillet 50 Ajax-kampe og scoret 2 mål
Har spillet 4 landskampe Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Abidal mødtes med De Ligt og ringede til De Jong

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder