Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Messi er topscorer mod Premier League-klubberne

Nyheder - 10. december 2018




Lionel Messi er klart topscoreren når det kommer til antal mål scoret mod Premier League-mandskaber. Han har i alt scoret 106 mål i Champions League og 22 af disse mål er scoret mod engelske mandskaber i den store klubturnering.

Der var ellers mange som mente, at han ikke kunne score mod engelske hold og at han ikke kunne score på engelsk grund, men tager man et kig på statistikken, så er han den der klart bomber flest gange mod de engelske mandskaber.

Cristiano Ronaldo er nummer to på listen med 12 mål mod Premier League-klubberne i Champions League. Messis 22 mål er kommet i løbet af 29 kampe mod Premier League-hold og mens Chelsea godt nok har formået at lukke ham ned ofte, så kan han med sine magiske afleveringer sørger for en assist til en medspiller.



Messi vs Premier League-hold
Arsenal: 6 kampe – 9 mål
Manchester City: 6 kampe – 6 mål
Chelsea: 10 kampe – 3 mål
Manchester United: 4 kampe – 2 mål
Tottenham: 1 kampe – 2 mål
Liverpool: 2 kampe – 0 mål

Læg dertil, at han står noteret for tre assists mod Chelsea, to assists mod Manchester City og en enkelt mod Arsenal. I morgen får han en ny chance for at øge sine tal, når Tottenham gæster Camp Nou i Champions League. Her er der tale om sidste kamp i gruppespillet før FC Barcelona drager videre ind i turneringen gennem en førsteplads - uanset udfaldet af morgendagens kamp. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Messi er topscorer mod Premier League-klubberne

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder