Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Cillessen skal nydes - et skifte venter

Transfermarked - 13. december 2018




Jasper Cillessen har efterhånden fået titlen som verdens bedste reservekeeper af rigtig mange fodboldfans. Den hollandske landsholdskeeper er kun andetvalg i FC Barcelona efter Marc-André ter Stegen, men han gør det trods alt forrygende.

Det er ikke meget spilletid som Cillessen får og det er i virkeligheden et decideret luksus og irriterende problem for Ernesto Valverde. Ter Stegen har i årevis vokset med sin opgave og betegnes af mange som blandt verdens bedste målmænd, men med Cillessen enorme kvaliteter er det helt klart synd for ham, at han ikke får mere spilletid.



I sommers kunne han skifte til et andet hold, men FC Barcelona gjorde det klart for ham, at de ikke ønskede at han skulle skifte. Han endte med at blive i klubben og i denne sæson er scenariet det samme: Han spiller i Copa del Rey og i de kampe, hvor der ikke er noget på spil. Som mod Tottenham i tirsdags, hvor han diskede op med den ene vanvittige redning efter den anden.

Det er ikke første gang, at han formår at svinge armene perfekt mellem målstolperne. Men hans kvalitet har fået flere europæiske klubber til at åbne en interesse for ham og meget skal gå galt hvis han ikke skifter til sommer. Han er en eftertragtet keeper og derfor gælder det om at nyde ham i resten af sæsonen. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Cillessen skal nydes - et skifte venter

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder