Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Kun prisen mangler før Thiago skifter

Transfermarked - 16. juni 2018




Thiago Alcantara har hvert år siden sit skifte til Bayern München været eftertragtet hos FC Barcelonas fans. Denne sommer ser det ud til, at der kan komme et gennembrud. I hvert fald begynderne ender at finde hinanden og umiddelbart er der kun én ting, som mangler at falde på plads, før den tyske og catalanske klub kan indgå en handel.

Thiago vil til FC Barcelona. Bayern München er klar til at sælge. FC Barcelona vil have Thiago. Det eneste, der nu mangler er, at finde en pris for transferen. Angiveligt skulle det ikke være et større eksperiment at finde frem til de personlige vilkår, men prisen for Thiago er i øjeblikket under forhandling.

Marca melder, at FC Barcelona har prikket til Bayern München og fortalt dem, at de vil købe Thiago. Det skulle være historien efter at Antoine Griezmann valgte at blive i Atletico Madrid. Barcelona har nu rettet fokus mod Thiago.

I ledelsen er man af den opfattelse, at man ikke skal hente La masia-spillere, som tidligere har forladt klubben. Thiago er dog en anden sag, da han var en del af førsteholdet, da han blev solgt til Bayern München. Altså var han ikke en spiller på reservehold, som ikke havde tålmodigheden til at kæmpe for en forfremmelse til førsteholdet.

Der forventes at komme et gennembrud i transferen i den kommende uge. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Kun prisen mangler før Thiago skifter

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder