Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Avis: Barca forsøgte at kapre Thiago

Transfermarked - 14. oktober 2020Avis: Barca forsøgte at kapre Thiago

© Getty Images


Thiago Alcantara forlod Barca tilbage i 2013 til stor frustration for mange Barca-fans, da han var udset til at blive omdrejningspunktet på midtbanen. I stedet tog han sine fodboldkvaliteter til Bayern München, hvor han har oplevet stor succes individuelt som kollektivt.

Senest vandt han alle titler med Bayern München og han valgte derfor at prøve noget nyt. Liverpool kom hurtigt ind i billedet og landede lynhurtigt en aftale omkring de kontraktlige vilkår alt i mens at de forhandlede med Bayern. Den 19. september blev skiftet en realitet og få dage senere debuterede han mod Chelsea. Han har dog ikke spillet siden, da han blev tester positiv for Covid-19.

Inden at Liverpool officielt fik sikret sig Thiago, forsøgte Barca ifølge The Guardian at kapre ham. I et sidste og nærmest desperat forsøg valgte Barca i sidste øjeblik at gå efter Thiago, men klubben havde ikke held med at overtale ham. I Liverpool blev han forelsket i det sportslige projekt og pengene var der ikke noget at sige til.

Barca var på udkig efter en midtbanespiller i transfervinduet, som Ronald Koeman også bekræftede i forbindelse med interessen i Wijnaldum, men det lykkedes ikke. Pengene til at købe de manglende spillere havde man ikke og da man solgte flere profiler for nærmest ingen penge, kom der altså intet i klubkassen der kunne bruges på nye kræfter.

I dag er Thiago i Liverpool og Barca fik aldrig købt sig en ekstra spiller til forsvaret, midtbanen og angrebet, som ellers var håbet. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyhederSeneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

25 min. Ansu Fati har en kontrakt til 2027 og en...
1 t. FC Barcelona vil slet ikke lytte på tilb...
2 t. Manchester United er interesseret i at h...
3 t. FC Barcelona har kontaktet Ousmane Dembé...
4 t. Alexia Putellas med sin anden Ballon d'O...
5 t. Jordi Roura: "Man kan ikke spille perfek...
6 t. Xavi ser Lamine Yamal som det største ta...
7 t. Lionel Messi: "Når jeg stopper karrieren...
8 t. Vitor Roques drøm er at spille i FC Barc...
9 t. FC Barcelona er gået i avancerede forhan...

Ugens mest læste

Seneste nyheder