Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Kroatien og Rakitic slog Argentina og Messi

VM 2018 (Rusland): Af BarcelonaFC.dk - 21. juni 2018


Kroatien og Rakitic slog Argentina og Messi

Argentina var nærmest dømt færdig af tilhængerne en time før kick off mod Kroatien. Her kom startopstillingen nemlig ud, og igen blev Argentinas træner Sampaoli kritiseret for sine dispositioner. Argentina havde da ej heller nogen ære af kampen, hvor de slet ikke formåede at sætte et aftryk.

I målet var Caballero utrolig rystende og foran sig havde han et hullet forsvar, som ikke kunne positionere sig korrekt. Omvendt stillede Kroatien sig ned, lukkede hullerne og lukerede på kontra. Det var dog ikke et kontrastød, som gav et mål; men Caballeros fatale fejl. Han forsøgte at vippe bolden over Ante Rebic, men gav i stedet kroaten bolden og Rebic takkede ved at flugte kuglen op i krydset.

Sampaoli reagerede ved at sende Dybala på banen, men bedre blev det slet, slet ikke. Selvom Argentina havde alle defensive spillere hjemme, så kunne Luka Modric fra distancen pløkke kuglen i kassen til 2-0. Otamendi skulle kort efter have set rødt, men på utrolig vis fik han kun gult kort for at lade sine frustrationer gå udover en kroatisk spiller.

I kampens overtid scorede Ivan Rakitic til 3-0. Argentina kunne igen ikke finde ud af at lukke af bagude og Rakitic spillede køligt og elegant op langs midten før han trykkede af. Caballero reddede, men returen gik ud til Kovacic, som spillede en fri Rakitic. Han scorede let kampens sidste mål.

Gruppe D
1. Kroatien: 6 point
2. Island: 1 point
3. Argentina: 1 point
4. Nigeria: 0 point

Næste kampe: Argentina mod Nigeria og Kroatien mod Island.
Læs også
- Neymar om Messi: Vi var frygtindgydende sammen
- Griezmann: Messi er nummer 1
- FIFA 20: Messi mister stor konkurrent
- Twitter: Messi skal have Ballon D´or
- Messi brødfodrer hjemløse i Argentina


Ugens mest læste

Seneste nyheder