Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Abidal insisterer: Vil have Thiago til Barcelona

Transfermarked: Af BarcelonaFC.dk - 10. juli 2018


Abidal insisterer: Vil have Thiago til Barcelona

Thiago Alcantara har været sat i forbindelse med et skifte tilbage til FC Barcelona rigtig mange gange, men på det seneste er rygterne forduftet og i går hentede Barcelona en anden midtbanespiller til klubben - nemlig Arthur Melo.

Men det betyder ikke, at Barcelona har droppet Thiago. Ifølge Sport vil sportsdirektør Eric Abidal fortsat have hente en stor midtbanespiller til klubben denne sommer til trods for købet af Arthur. Abidal insisterer; han vil have Thiago til klubben.

Både Thiago og Pjanic var blevet sat i forbindelse med et skifte til Barcelona, men det er altså førstnævnte, som lader til at være tættest på, hvis klubben vælger at trykke på knappen og åbne op for forhandlingerne. Sport meddeler således, at der er stor sandsynlighed for at Abidal får overbevist ledelsen om, at man skal gå efter Thiago.

I en periode var der angiveligt snak mellem parterne og en pris kom på bordet, men siden da har rygterne været få - lige indtil i dag, hvor mediet altså fortæller, at Abidal ønsker at se Thiago i Barca-trøjen.
Læs også
- Medie: Thiago pønser på Barca-retur
- Thiago Silva og Marquinhos støtter Rabiot
- Medie: Thiago enig med Real Madrid!
- Valverde: Sidste brik er Thiago
- Rafinha: Ville elske at se Thiago i Barcelona


Ugens mest læste

Seneste nyheder