Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Everton bekræfter: Vi vil have Digne

Transfermarked: Af Sajad Koftan - 23. juli 2018




Den engelske Premier League-klub, Everton, er på charmeoffensiv i håb om at lande Barcas back, Lucas Digne, - en interesse som englændernes træner, Marco Silva, bekræftede, efter Evertons venskabskamp mod Porto i weekenden.

- Det engelske transfermarked virker overskueligt, men det er det ikke. Visse spillere er i vores kikkert, mens andre må komme på tale senere, sagde træneren inden han fortsatte i mere konkrete vendinger.

- Richarlison og Digne ? Vi er interesseret i dem begge og håber at de kan forstærke vores trup. Vi må se hvad der sker de kommende dage, sagde træneren efter kampen venskabskampen.

Everton og FC Barcelona har været i dialog gennem hele sommeren om netop Digne, mens Evertons træner jo både håber og forventer at Lucas Digne forlader Spanien til fordel for England, så den komplette trup spilles sammen.

Barca skulle efter sigende være villige til at acceptere bud på omkring 120 mio. kr. mens Everton håber på at kunne overbevise catalanerne om at tage imod 80 mio. kr for Dignes underskrift. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Everton bekræfter: Vi vil have Digne

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder