Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Digne: Valverde havde svært ved at tale med Messi

Nyheder - 8. juni 2021
Digne: Valverde havde svært ved at tale med Messi

© Getty Images


Lucas Digne kom til Barca i 2016 før han to år senere tog turen til Everton, hvor han har spillet lige siden. Han fik fornøjelsen af at spille sammen med nogle store stjerner i Barca og en af dem var Messi. Digne fortæller nu i et interview med L'Equipe, at den tidligere Barca-træner Ernesto Valverde havde svært ved at kommunikere.

Godt nok har mange spillere udtalt, at Valverde netop var god til mandskabspleje og havde et åbent forhold til sine spillere, men Digne har nok ikke haft den bedste oplevelse under Valverde.

- Der var intet forhold til Valverde. Han var ikke god til at kommunikere med spillerne og det var tydeligt. Han havde endda svært ved at tale med Messi. Han var meget reserveret og det overraskede mig til at starte med, forklarer Digne før han følger op om Luis Enrique:

- Vi talte kun taktik i 5-10 minutter, men det var præcis det, som skete i kampene. Når du har den type træner, så bliver det meget lettere at være spiller, fortæller Digne om sin oplevelse med Luis Enrique før han endelig kommer ind på Carlo Ancelotti, som han netop har mistet som træner, da Ancelotti er taget til Real Madrid igen.

- Han er den bedste strateg. Han analyserer modstanderen utrolig godt og læser kampene godt. Han er god til at ændre system og han forklarer sine spillere, hvad han ønsker. Han ved også hvordan man får sin pointe ført igennem med humor.- Under pandemien fortalte han os, at vi ikke skulle holde fester. Han forklarede det således: 'Hvis I holder en fest, så inviter mig, så jeg kan holde øje med jer'.

Lucas Digne fik 46 kampe i Barca før turen gik til Everton, hvor han nu har spillet 113 kampe og scoret 5 mål.


Barcas hjemmebanetrøje 2021/2022


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder