Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Medier: Pogba-agent vil føre Barca-skifte igennem

Transfermarked: Af BarcelonaFC.dk - 5. august 2018


Medier: Pogba-agent vil føre Barca-skifte igennem

Historierne om Paul Pogba til FC Barcelona fortsætter. I dag er det igen Mundo Deportivo, som har gravet ned i detaljerne og fundet frem til, at Pogbas agent flyver til Manchester i den kommende uge for at føre skiftet igennem.

FC Barcelona har netop offentliggjort købet af Arturo Vidal og i takt med at flere medier skriver, at Ernesto Valverde fortsat ønsker to nye spillere, en back og en midtbanespiller, så øges antallet af historier med Pogba til FC Barcelona. Prisen lyder på lige omkring 112 millioner euro ifølge Mundo Deportivo, som citerer Mirror, BBC og Daily Star.

Transfervinduet lukker den 9. august i England. Men det er kun indkøb, som lukkes af. Manchester United kan altså godt sælge Pogba til FC Barcelona den 31. august, men de kan ikke købe ind efter den 9. august. Så englænderne får ekstremt travlt hvis de inden torsdag i næste uge får solgt Pogba og pludselig skal finde en erstatning.Det er altså Pogbas agent, Mino Raiola, som ifølge Mundo Deportivo rejser til Manchester i den kommende uge for at fortælle Manchester United om sin klients drøm om at spille i FC Barcelona. Pogba er i øjeblikket på sommerferie efter at have deltaget ved VM i Rusland, men han er i konstant kontakt med sin agent og har altså forklaret sin agent, at han gerne vil til FC Barcelona.

I England fungerer det nye transfervindue således, at engelske klubber ikke kan købe spillere efter den 9. august klokken 18.00. Til gengæld kan de sagtens sælge spillere såfremt køberens transfervindue er åbent. Barcelona kan købe spillere frem til den 31. august.
Læs også
- Bror: Kun tre klubber kan forbedre Pogba
- Pogba til United: Jeg vil til Barcelona
- Video: Iskold luft mellem Pogba og Mourinho
- Medie: Pogba dropper Barca, vil til Juventus
- Pogba: Barca-snak er kun rygter


Ugens mest læste

Seneste nyheder