Sæsonens første officielle fodboldkamp for FC Barcelona blev afviklet sent søndag aften, da FC Barcelona og Sevilla mødte hinanden i Tanger, Marokko. Supercuppen stod for skud og det blev et spændende opgør.

Ter Stegen, Semedo, Piqué, Lenglet, Alba, Arthur, Busquets, Rafinha, Dembélé, Suárez og Messi

- 1-0 10' - Sarabia
- 1-1 42' - Piqué
- 2-1 79' - Dembélé

10' - MÅL!
- Sevilla kommer i front! Muriel modtager bolden og i stedet for at presse op på ham, så vælger Piqué at bakke flere meter indtil Muriel kan gøre udfaldet. Han afleverer bolden ud til Sarabia, som sikkert placerer kuglen i nettet til 1-0.

15'
- Messi med et fint forsøg, men Vaclik redder i to omgange. Sevilla omstiller sig, Arthur glider i græsset og Busquets må lave frispark og modtager et tidligt gult kort.

17'
- Messi finder Suárez med en gylden aflevering, men uruguayanerens første touch på kuglen er rigtig dårligt og han mister den store chance.

18'
- Messi orkestrer igen og finder Alba, som forsøger med et skud på mål i stedet for et indlæg, men Vaclik redder igen.

19'
- Messi får ikke et frispark på kanten af feltet og i stedet sender Sevilla Sarabia afsted. Han er alene med Lenglet, men Barcelona-manden vinder duellen flot.

20'
- Suárez igen. Barcelona dominerer på Sevillas banehalvdel indtil Suárez går et par meter ned for at deltage i spillet. Han modtager bolden og mister den straks. En skidt start af angriberen.

24'
- Suárez med et forkølet, langsomt og trillende skud fra distancen, som keeperen let samler op.

25'
- Suárez igen. Han er ikke under pres, men formår at smide en aflevering over 15 meter væk. Messi hopper i glidende stil efter kuglen, men afleveringen er så skæv, at han ikke når den.

26'
- Dembélé dribler og bliver nedlagt. Frispark til Barcelona.

27'
- Tæt på! Messi smækker bolden ind i feltet til Lenglet, som kommer op og header til bolden, men den går over målet.

37'
- Lille skydetelt i Sevillas felt og et tungt pres, men skarpheden mangler i de afgørende situationer så tidligt på sæsonen.

37'
- SUÀREZ! Han får en gratis chance og er to meter fra det lille felt, men han formår at skyde forbi målet.

40'
- Mesa nedlægger Arthur på kanten af feltet. God mulighed.

42' - MÅL!!
- Messi sparker og sender bolden på stolpen. Bolden hopper ind på keeperen, ind i stolpen og ud til Piqué, som i glidende stil sender bolden i mål til 1-1.

43'
- Tæt på 2-1 til Sevilla! Muriel får en kæmpe chance midt inde i feltet, men Ter Stegen reagerer lynhurtigt og redder.

45'
- Messi tager skuddet fra kanten af feltet, men den rettes af og går i sidenettet.

46' - ind-/udskiftning
- Rafinha går ud. Rakitic kommer ind.

53' - ind-/udskiftning
- Arthur går ud. Coutinho kommer ind.

58'
- Messi bliver nedlagt af Mercado og får frispark på et farligt sted.

59'
- Messi får bolden rundt om muren, men Vaclik redder.

62'
- OVERLIGGER! Vazquez dukker op på et hjørnespark ved forreste stolpe og header en bue over Ter Stegen, men bolden tager lige overliggeren og hopper ud til målspark.

63'
- Stor chance til Dembélé! Messi sender bolden i dybden og Dembélé får trykket af, men lige på keeperen.

65'
- Suárez! Alba finder ham midt inde i feltet, hvor han står fuldstændig umarkeret. Men han vælger at hoppe over fordi han tror, at han har en spiller med sig bagude. Men han skulle helt klart have skudt selv.

69'
- Vazquez med endnu et nærgående forsøg, men hans ellers gode skud sniger sig forbi Ter Stegens mål.

74'
- Suárez ødelægger igen et godt opspil. Dembélé dribler, afleverer og stormer i dybden, men Suárez sender bolden direkte ned til keeperen.

76'
- Barcelonas forsvar er ikke presset, men når der kommer et angreb, så er de ekstremt passive. Navas får en kæmpe skudmulighed i denne situation, men han sparker lige på Ter stegen.

78'
- Utroligt der ikke står 2-1! Vaclik redder skud fra Suárez og Messi inden for tre sekunder.

79' - MÅL!!
- Så kom målet! Og hvilket et! Ousmane Dembélé kanonerer kuglen i kassen fra distancen. Den brager op i overliggeren og ned i målet til 2-1. Vidunderligt mål!

86' - ind-/udskiftning
- Dembélé går ud. Vidal kommer ind til sin debut.

90+1' - STRAFFESPARK!
- Alba prikker bolden fordi Ter Stegen og keeperen kommer ud og bremser Aleix Vidal og nedlægger ham. Straffespark til Sevilla.

90+1' - REDDET!
- Ter Stegen hopper til den rigtige side og redder straffesparket fra Ben Yedder!

- Dommeren fløjter af og FC Barcelona vinder Supercuppen med 2-1. Sæsonens første titel er i hus. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder