Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Officielt: Roberto ude af Supercup-finalen

Spansk Supercup - 16. juli 2018




Selvom Sergi Roberto ikke oprindeligt er højreback, så har han alligevel spillet så godt, at han i store dele af sidste sæson henviste Nelson Semedo til bænken. Derfor må det antages, at Roberto også i den kommende sæson er at finde på højrebacken, medmindre Valverde endelig forsøger at køre Semedo 100% i stilling til positionen.

Nelson Semedo kan dog se frem til en finalen i næste måned. Den spanske Supercup mellem FC Barcelona og Sevilla afvikles den 12. august og selvom Roberto allerede nu er mødt ind for at forberede den kommende sæson, så må han ikke spille med.

I La Liga-kampen mod Real Madrid så Roberto rødt og han blev efterfølgende tildelt vanvittige fire kampes karantæne. FC Barcelona har arbejdet hårdt på at få straffen reduceret og valgte at appellere, men her blev de afvist. De valgte efterfølgende at tage sagen videre til Sportsdomstolen, men nu er det bekræftet, at sagen også her er blevet afvist hvorfor Roberto skal afsone den sidste karantænedag hvilket bliver i sæsonens første officielle fodboldkamp: Finalen mod Sevilla.

Den spanske Supercup har taget ekstraordinært meget tid at forberede, at kalenderen har været så tung på grund af VM, at parterne har aftalt, at finalen kun afvikles over én kamp i stedet for de normale to. Sevilla afviste i første omgang, da de ville miste billetindtægter til hjemmekampen, men de måtte altså bukke under til sidst og acceptere at finalen afvikles over én kamp; højst sandsynligt i Marokko. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Officielt: Roberto ude af Supercup-finalen

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder