Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Barca slog Alavés i anden halvleg: 3-0

Nyheder: Af BarcelonaFC.dk - 19. august 2018


Barca slog Alavés i anden halvleg: 3-0

Sæsonens første La Liga-kamp på Camp Nou blev afviklet sent lørdag aften. Barcelona fik besøg af Alavés, som længe stod godt imod, men en genialitet fra Lionel Messi åbnede op for baskerne, som herefter mistede de nødvendige kræfter.

Barcelonas startopstilling
Ter Stegen, Roberto, Piqué, Umtiti, Miranda, Vidal, Rakitic, Coutinho, Malcom, Munir og Messi

Mål
- 1-0 64' - Messi
- 2-0 83' - Coutinho
- 3-0 90+2' - Messi
3'
- God chance til Messi, som kommer igennem og forsøger at flugte bolden i mål, men højrebenet svigter og bolden går en meter forbi kassen.

5'
- Ter Stegen redder en stor chance. Han kommer lige præcis først på et fladt indlæg, som ellers havde mødt en fri Alavés-fod lige bag ham.

6'
- Tæt på igen! Messi sender en forrygende bold om i bagrummet til Alba, som sparker første gang, men den ender i sidenettet.

10'
- Torres Rojas med en hård tackling på Busquets. Fortjent gult kort til Alavés-manden.

12'
- Gylden aflevering fra Messi igen, men Suárez' teknik tillader ham ikke at få bolden under kontrol, som let samles op af Pacheco.

14'
- Barcelona har ingen dominans på midtbanen og Alavés kommer let forbi. Et indlæg bliver sendt ind i feltet, men Piqué kommer godt tilbage og sparker bolden ud til hjørnespark.

16'
- Messi samler en løs bold op og reagerer hurtigt med et skud, men Pacheco redder sikkert.

23'
- Der er intet nyt over Barcelonas tilgang. Det er fuldstændig som set før og Alavés er på ingen måde spillet ud af banen. Barcelona-spillerne har ingen kreativitet og venter blot på at Messi leverer den gyldne aflevering. Dembélé forsøger, men Suárez er for tung til at tage løb, som hjælper franskmanden.

28'
- Tæt på en friløber til Messi. Dembélé sendes i dybden og forsøger at spille den modsat til Messi, men en liggende Alavés-spiller får stanget benet ud og bremset omstillingen.

30'
- Wakaso snyder Semedo og har en halv bane at løbe på, men Semedo opgiver ikke og stormer tilbage og erobrer bolden tilbage.

31'
- Dembélé med en fin mulighed, som skabes af et godt touch af Suárez, men franskmanden formår kun at sende et forkølet skud afsted.

32'
- Igen en god mulighed. Messi med en præcis pasning på over 40 meter til Dembélé, som har en nøgen Suárez med inde foran, men Dembélés aflevering opsnappes af Pacheco.

36'
- Igen er det Messi, som det skal komme fra. Han brækker nærmest anklerne på Wakaso før han sender en smuk aflevering ind i feltet, men Rakitic kan ikke gøre arbejdet færdig.

37'
- Messi fortsætter. Denne gang nedlægges han efter en flot tur. Frispark på kanten af feltet.

38'
- MESSI!! Tæt på! Han sparker bolden mod mål fra frisparket, men overliggeren redder for Alavés. Piqué header returen over mål.

39'
- Det brænder på! Messi står igen bag en gylden aflevering. Denne gang er Dembélé alene med keeperen, men franskmanden er slet ikke kynisk nok og Pacheco redder let. Returen får Alavés med besvær bokset væk.

41'
- Ny, stor mulighed! Suárez sendes alene i dybden, men hans vip over Pachecho går 10 meter op i luften og Alavés-forsvaret når ind og heade til hjørnespark inden han selv han sende den i mål.

44'
- Forrygende spil af Dembélé, som spiller 1-2 med både Suárez og Alba før han får den tilbage og tager skuddet, men han er ude af balance og bolden skruer væk fra målet.

46' - ind-/udskiftning
- Semedo går ud. Coutinho kommer ind. Det betyder, at Roberto falder ned som højreback og Coutinho indtager midtbanen.

46'
- God aflevering ind i feltet fra Roberto til Suárez, men uruguayaneren formår ikke at få kontrol over kuglen.

48'
- ALBA! Han bliver spillet helt fri med keeperen, men er alt, alt for langsom til at gøre noget, så han ender med at skyde lige på Pacheco. Ikke en god redning af Pacheco, blot sløset og langsomt af Alba.

53'
- Klapsalver ned mod Ter Stegen. Han stormer ud af sit felt, vipper kuglen over angriberen og tæmmer den igen. Iskoldt af tyskeren, som afleverer den roligt videre.

63'
- Messi med finurlige træk på kanten af feltet før han hægtes. Nyt farligt frispark.

64' - MÅL!!
- MESSI!! Han snyder alle på banen denne gang. Han sparker bolden under muren og Pacheco har ikke en chance inde på stregen. Han kan blot se bolden gå i mål til 1-0.

66'
- TÆT på 2-0! Messi får en løs bold under kontrol i feltet og forsøger med en lumsk afslutning over mod det lange hjørne, men for anden gang i kampen rammer han træværket.

73'
- Suárez brænder igen en stor chance! Denne gang er han alene med keeperen, men formår ikke at få bolden forbi Pacheco.

77' - ind-/udskiftning
- Dembélé går ud. Arthur kommer ind.

82'
- Nu er det Coutinhos tur til at brænde en kæmpechance! Messi sender en gylden aflevering ind i feltet til Coutinho, som er alene med Pacheco, men brasilianeren brænder.

83' - MÅL!!
- Så kom han alligevel på tavlen! Coutinho modtager bolden inde i feltet og smadrer den ind bag en sagesløs Pacheco. 2-0 til FC Barcelona. Arthur blev noteret for assisten.

85' - ind-/udskiftning
- Busquets pilles ud. Arturo Vidal kommer ind.

85'
- Stor chance til Barcelona. Arthur modtager bolden i skudposition fra Messi, men tøver med at skyde og forsøger i stedet at spille den. Han laver en 1-2 med Suárez, men spillet bremses af offside.

90'
- Tæt på 3-0! Messi dribler inde i feltet og fyrer af, men Pacheco får halvklaret og returen sparkes væk.

90+2' - MÅL!!
- Suárez med en flot aflevering ind i feltet til Messi, som på smukkeste vis piller den ned og stensikkert sparker i mål til slutresultatet 3-0.

Slut
- FC Barcelona vinder og åbner dermed La Liga med tre vigtige point. Næste kamp er ude mod oprykkerne fra Valladolid. Den afvikles lørdag klokken 22.15.
Læs også
- Hvem assisterer Messi mest?
- Messi er rejst til Italien
- Messi og Suárez bombarderer Europa
- Zlatan i Messi-forsvar: Ronaldo snakker bullshit
- Valverde: Messi er fra en anden galakse


Ugens mest læste

Seneste nyheder