Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Paco: Det er specielt for mig

Transfermarked - 29. august 2018




Paco Alcácer rejste i går til Dortmund for at færdiggøre sit skifte til den tyske klub. Han spiller i Dortmund i resten af indeværende sæson og ved sin ankomst lagde han ikke skjul på, at det er en speciel følelse, som han står med.

- Jeg er meget glad og jeg ser frem til denne nye udfordring i Bundesligaen.

- Dortmund er en speciel klub med fantastiske tilhængere. Det er meget specielt for mig - den sydlige del af stadion er magisk for hvilken som helst spiller, forklarede Paco Alcácer da han landede på tysk jord.

Dortmund betaler 2 millioner euro for at låne Pacos arbejdskraft i denne sæson og desuden har tyskerne sikret sig en købsoption på 23 millioner euro. Den kan FC Barcelona dog afvise såfremt de ønsker at hente ham tilbage. Skulle FC Barcelona vælge at sælge til Dortmund, så vil de ved et fremtidig salg kunne hæve 5% af det samlede salgsbeløb.

24-årige Paco Alcácer spillede 124 kampe og scorede 43 mål for Valencia før han i 2016 blev købt af FC Barcelona, hvor det er blevet til 50 kampe og 15 mål. I sæsonen 2012/2013 var han udlejet til Getafe og nåede op på 23 kampe og 4 mål. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Paco: Det er specielt for mig

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder