Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Paco Alcácer bomber videre

Landskampe: Af BarcelonaFC.dk - 12. oktober 2018


Paco Alcácer bomber videre

Paco Alcácer var glad for at skifte fra Valencia til FC Barcelona, men han måtte leve med rigtig mange kampe set fra bænken. Spilletid fik han ikke meget af og derfor var det et naturligt træk, at han i sommers kiggede sig om efter en ny klub.

Her kom Dortmund ind i billedet og han blev sendt afsted på en lejeaftale. Siden sit skifte har han bombet løs for tyskerne hvilket var medvirkende til at den spanske landstræner Luis Enrique ringede ham op for at fortælle, at han nu også var udtaget til det spanske landshold.

Spanien mødte i aftes Wales på udebane og her var der ikke tvivl om, hvem der skulle vinde kampen. Spanien vandt klart med 4-1 og det var blandt andet på to mål af Paco Alcácer. Allerede efter otte minutter bankede han bolden i mål mens Sergio Ramos headede kuglen i kassen efter 20 minutter.

Inden der var spillet en halv time var Spanien oppe med tre mål, da Paco igen var skarp og sparkede læderet i kassen. Marc Bartra fulgte op med et flot hovedstød til 4-0 og i sidste spilleminut fik Sam Vokes pyntet på resultatet ved at score til 1-4.

Paco fortsætter altså sine forrygende takter, men uanset, hvor godt han gør det i løbet af sæsonen, så kan FC Barcelona ikke få mere end 23 millioner euro for ham - det er nemlig det, som Dortmund kan købe ham fri for. Hvis Dortmund takker nej, kan FC Barcelona ændre prisen for en anden klub.
Læs også
- Officielt: Paco solgt til Dortmund
- Paco Alcácer afgjorde Der Klassiker
- Bekræftet: Dortmund vil købe Paco Alcácer
- Tysk medie: Dortmund vil købe Paco Alcacér
- Barca kan miste mange penge på Paco Alcácer


Ugens mest læste

Seneste nyheder