Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Bayern-træner: Lionel Messi er den bedste

Nyheder: Af BarcelonaFC.dk - 21. september 2018


Bayern-træner: Lionel Messi er den bedste

Bayern Münchens cheftræner Niko Kovac er ikke i tvivl om, at Lionel Messi er verdens bedste spiller. Han erkender, at jo længere tilbage på banen du spiller, jo mindre bliver der set til dig og derfor er det oftest angriberne, som bliver hyldet.

- Real Madrid har ændret sig efter salget af Ronaldo, men de har stadig et godt hold. Det er flot at vinde Champions League tre gange, men det er vigtigt at huske på, at de altså kun vandt det spanske mesterskab én gang i løbet af de tre år.

- Det viser, at det er svært at holde sig i live i alle turneringer, men jeg er overbevist om, at Real Madrid kommer til at spille en fremtrædende rolle igen i denne sæson.

- Over én kamp kan du overkomme et stærkt kollektivt mandskab, men over to kampe plejer den individuelle kvalitet at trække fra. Derfor mener jeg, at de store holde ofte kommer i kvartfinalerne i Champions League.

- For mig er Lionel Messi Messi den bedste. Det har altid været sådan og det vil fortsætte med at være sådan i fremtiden.

- Ronaldo er også en verdensklassespiller. Han er ikke født sådan, men trænet sig op. Der er mange talentfulde spillere, men du skal udvikle dit talent for at blive bedre. Det har Ronaldo formået at gøre; Salah og Modric havde også et godt år.

- Jo længere tilbage på banen du spiller, desto mindre af spotlyset rammer dig. Men individuel klasse fornægter sig ikke og plejer oftest at ændre kampene, lyder det fra Niko Kovac ifølge AS.
Læs også
- Barca-præsident: Tror Messi forlænger aftalen
- Messi med på vanvittig engelsk topliste
- Bartomeu: Forlader ikke min post før Messi forlænger
- Arbeloa: Tæller dagene til Messi stopper
- Præsident: Vi forbereder et Barca uden Messi


Ugens mest læste

Seneste nyheder