Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Maradona: Messi bør stoppe på landsholdet

Nyheder - 1. oktober 2018




Diego Maradona råder Lionel Messi til at stoppe på det argentinske landshold og i stedet fokusere på FC Barcelona. På landsholdet er hele byrden på Messis skuldre og når det går galt, er det kun ham som får skylden for det. Det er ikke fair, mener Maradona.

- Stod det til mig, så ville jeg fortælle Messi, at han ikke skal møde op mere; han skal stoppe på landsholdet. Han får skylden for alt på landsholdet og derfor vil jeg råde ham til ikke at møde op med Argentina længere, forklarer Maradona til argentinske Clarin.

Messi har ikke spillet for landsholdet siden VM. Der var landskampe for nyligt, men her valgte han at springe over. Han er heller ikke udtaget til de kommende landskampe, men forventes at trække i trøjen igen i det nye år for at forberede sig til Copa America i Brasilien til sommer.

Messi scorede et hattrick mod Ecuador som fik Argentina med til VM. Desuden scorede han det afgørende mål som fik Argentina videre fra gruppespillet, men fordi, at Argentina ikke vandt turneringen, blev Messi gjort til syndebuk og det er dét, som Maradona henviser til.

Messi har spillet 128 kampe for Argentinas A-landshold og scoret 65 mål. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Maradona: Messi bør stoppe på landsholdet

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder