Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Maradona: Barca behandlede Messi forkert

Nyheder - 31. oktober 2020




Lionel Messi forklarede klubben i sommers, at han ønskede at skifte klub. Han var træt af, at der ikke var noget sportsligt projekt under den daværende ledelse og han sendte derfor en fax til klubben, hvor han gjorde det formelt, at han ville væk fra Barca. Bartomeu kæmpede dog imod.

Det varede længe, og der var mange snakke frem og tilbage. Bartomeu blev ved med at henvise til Messis kontrakt som fortæller, at han kan forlade klubben efter hver sæson såfremt han giver besked inden for en aftalt dato. Det gjorde Messi ikke, men han havde løbende holdt Bartomeu opdateret om sit ønske om at skifte og Bartomeu svarede med at sige 'Vi taler om det når sæsonen slutter'. Det endte dog med at Bartomeu ikke holdt sit ord.

Nu er Messi fortsat i Barca og på sin 60-års fødselsdag blev Diego Armando Maradona bedt om at sætte nogle ord på situationen, da han blev interviewet af Clarin.

- Jeg vidste, at det ville ende skidt og jeg troede på, at Messi ville skifte. Det samme skete med mig. Barca er ikke en let klub at være i, men Messi har været der i mange år og nu bliver han behandlet forkert af klubben. Det fortjener han ikke, fortæller Maradona.

- Messi har givet klubben alt og spillede klubben til toppen. Han ønskede en ændring, og så siger de nej.

Messi har tydeligvis ikke været glad i sæsonens indledende kampe, men mod Juventus var han i hopla, han smilte og han virkede generelt set meget mere på end tidligere. Det hænger helt sikkert sammen med, at Bartomeu dagen forinden havde valgt at træde tilbage som klubbens præsident. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Maradona: Barca behandlede Messi forkert

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder