Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Cannavaro: Maradona er over Messi

Nyheder - 11. maj 2020
Cannavaro: Maradona er over Messi

©


Når der bliver talt om historiens bedste fodboldspiller tales der typisk om Diego Maradona og Lionel Messi. Af og til sniger en spiller som Pelé sig ind i billedet, men ellers står det mellem Maradona og Messi og hvis man spørger den tidligere italienske anfører, Fabio Cannavaro, så er Maradona over Messi.

Messi har vundet Ballon d'Or vanvittige seks gange mens Maradona vandt VM i 1986, som det helt store guld i sin karriere. Men Messis succes over en længere periode vurderes ikke bedre end Maradonas succes.

- Jeg respekterer Messi rigtig meget. Af de nyere generationer er han en af de bedste, men Maradona er anderledes fordi, at fodbolden var anderledes dengang, fortæller den nuværende træner for kinesiske Guangzhou Evergrande til Sky Sports og følger op:

- De plejede at sparke Maradona ned, men han holdt stadig sin balance og kontrol og han var svær at styre. Messi er topklasse, men Maradona er i en anden verden. Jeg vil aldrig sammenligne Maradona med andre. Jeg så aldrig Pelé spille, men jeg så Maradona i syv år. Han er ikke blandt de bedste - han er den bedste.

Diego Maradona havde selv en fortid i Barca. Han spillede for klubben fra 1982 til 1984, hvor han vandt Copa del Rey, Copa de La Liga samt den spanske Super Cup.Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder