Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Rivaldo: Barca afhænger for meget af Messi

Nyheder - 3. oktober 2018




Der er ingen tvivl om, at FC Barcelona råder over nogle af verdens bedste fodboldspillere, men når dagen er omme er der ej heller tvivl om, at alle kigger efter Lionel Messi når de har bolden for fødderne. Det er skadeligt, mener den tidligere FC Barcelona-angriber Rivaldo.

Messi er verdens bedste fodboldspiller og har vist det år efter år. Når han har bolden kan der opstå noget magisk og derfor kigger medspillerne altid efter ham.

- Vi ved alle hvor god Messi er, men Barcelona har mange andre gode spillere og at fortsætte med at afhænge af Messis mål og assists er skadeligt.

- Barcelonas andre spillere skal øge deres præstationer for lige nu rammer de ikke topniveau. Der er grunde til at være bekymrede; når du går gennem tre kampe uden at vinde, så skal spillerne og træneren sammen bære skylden for den manglende succes.

- I Champions League skal man være påpasselig. Turneringen er meget stærkere end den spanske liga for hvis du mister point i ligaen kan du nå at indhente dem - men i Champions League får du ikke den mulighed, forklarer Rivaldo.

I aften er FC Barcelona på besøg hos Tottenham, som tabte deres første kamp med 2-1 ude mod Inter. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Rivaldo: Barca afhænger for meget af Messi

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder