Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Messi: Vi går efter alle trofæer

Champions League: Af BarcelonaFC.dk - 4. oktober 2018


Messi: Vi går efter alle trofæer

Lionel Messi virkede ekstremt inspireret, motiveret og tændt, da han tog Wembley med storm i gårsdagens Champions League-kamp mod Tottenham. Tottenham-spillerne kunne slet ikke stoppe ham og han bidrog da også med to mål til FC Barcelonas 4-2-sejr. Efter opgøret satte han et ord på det hele.

- Vi spillede forrygende. Det er aldrig let at spille på udebane i Champions League, men vi spillede ekstraordinært i første halvleg. Vi er glade fordi at kampens resultat gik til vores fordel. Vi var klart bedre i første halvleg.

- Vi havde lidt uheld med på vejen ved at ramme stolpen to gange og lige efter scorede de. Så tog vi føringen men så fik de et mål ved et afrettet skud. Men vi kom over det og vi spillede vores eget spil.

- Vi har ikke tænkt os at efterlade nogen pokaler; og selvom Champions League er så speciel, så stopper ikke med at kæmpe for La Liga og Copa del Rey, kunne Messi konkludere efter sejren ifølge FC Barcelonas egen hjemmeside.

Messi har efter opgøret fået ros fra nærmest alle medier, spillere og tilhængere, men af gode grunde kan han ikke slappe af endnu. Sammen med sine holdkammerater tog man i går fat på en hæsblæsende måned. De næste kampe er Valencia ude, Sevilla, Inter og Real Madrid hjemme.
Læs også
- Barca-præsident: Tror Messi forlænger aftalen
- Messi med på vanvittig engelsk topliste
- Bartomeu: Forlader ikke min post før Messi forlænger
- Arbeloa: Tæller dagene til Messi stopper
- Præsident: Vi forbereder et Barca uden Messi


Ugens mest læste

Seneste nyheder