Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Messi er den skarpeste uden for feltet

Nyheder: Af BarcelonaFC.dk - 9. oktober 2018


Messi er den skarpeste uden for feltet

Lionel Messi kan score mål fra alle vinkler og distancer men som regel er det inde i feltet efter et velspillet angreb, som bliver afsluttet. Men selvom han scorer rigtig mange mål inde i feltet, så er han faktisk Europas skarpeste når det kommer til mål scoret uden for feltet.

Han mener selv, at han er blevet en bedre fodboldspiller siden han for alvor begyndte at bruge sit højre ben i sit spil.Han er blevet mere uforudsigelig i og med at han kan gå begge vej og skyde med begge føder - men primært er det venstre ben, som hugger boldene i mål uden for feltet.

Kigger man på de seneste 10 sæsoner i de fem største europæiske ligaer, så har han scoret hele 57 mål uden for feltet. Det er flere mål end nogen anden spiller kan prale med. Mod Valencia nettede han også uden for feltet, da han kanonerede kuglen fladt ned i det ene målhjørne uden chance for keeper Neto.

Lionel Messi kan seneste glæde sig over, at han er nomineret til Ballon d'Or som uddeles til verdens bedste fodboldspiller til januar.
Læs også
- Barca-præsident: Tror Messi forlænger aftalen
- Messi med på vanvittig engelsk topliste
- Bartomeu: Forlader ikke min post før Messi forlænger
- Arbeloa: Tæller dagene til Messi stopper
- Præsident: Vi forbereder et Barca uden Messi


Ugens mest læste

Seneste nyheder