Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Officielt: Messi ikke udtaget for Argentina

Landskampe: Af BarcelonaFC.dk - 2. november 2018


Officielt: Messi ikke udtaget for Argentina

Lionel Messi er godt på vej fra sin armskade, som han pådrog sig mod Sevilla i La Liga. Allerede før tid er han i træning igen og i går deltog han på lige fod med sine holdkammerater. Han er derfor klar når der skal spilles landskampe igen, men som ventet er han ikke blevet udtaget.

Messi har ikke spillet en landskamp siden VM og hans beslutning om at holde sig i baggrunden i venskabskampene er blevet respekteret af den vikarierende landstræner Lionel Sebastián Scaloni, som i går udtog sin trup til de kommende to venskabskampe mod Mexico den 17. og 20. november.

Argentinas trup
Marchesin, Romero, Rulli, Moris, Pezzella, Saravia, Tagliafico, Kannemann, Otamendi, Mercado, Mammana, Foyth, Acuña, Meza, Vazquez, Lo Celso, Paredes, Ascacibar, Battaglia, Zaracho, Pereyra, De Paul, Cervi, Corra, Martinez, Icardi, Simeone, Dybala, Lamela og Salvio.

Det er Messis egen beslutning, at han ikke ønsker at deltage i venskabskampe og man skal slet ikke forventet at se ham i landsholdstrøjen før til næste år, hvor der igen afvikles Copa America. Desuden er der ingen River Plate- eller Boca Juniors-spillere, da de mødes i Copa Libertadores den 10. og 24. november. Så der har været nogle begrænsninger for træner Scaloni.
Læs også
- Hvem assisterer Messi mest?
- Messi er rejst til Italien
- Messi og Suárez bombarderer Europa
- Zlatan i Messi-forsvar: Ronaldo snakker bullshit
- Valverde: Messi er fra en anden galakse


Ugens mest læste

Seneste nyheder