Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Vermaelen har udsigt til comeback i næste uge

Copa del Rey - 30. november 2018




Thomas Vermaelen er efterhånden en velkendt skadet spiller. Da FC Barcelona mest havde brug for ham i forbindelse med Samuel Umtitis skade i sidste sæson, dækkede Vermaelen ind og gjorde det nærmest fortryllende.

Men straks som Umtiti kom tilbage, blev Vermaelen skadet. Historien om Vermaelen er fyldt med skader og han pådrog sig da også en skade da han spillede for Belgien mod Schweiz i Nations League for over en måned siden.

Prognosen lød på seks uger og han er derfor ved at være klar til kamp igen. Han forventes at kunne trække i Barca-trøjen på onsdag når Cultural Leonesa kigger forbi Camp Nou i Copa del Rey. FC Barcelona vandt 1-0 på udebane og er derfor fortsat store favoritter til at gå videre.

Piqué forventes at få en pause til den kamp og derfor kan Lenglet og Vermaelen blive makkerparret i forsvaret. Alternativet er at Lenglet får en pause og giver plads til en B-spiller. Umtiti er nemlig skade og hvis han skal opereres, handler det om at holde Lenglet frisk.

Barcelona møder først Villarreal i denne weekend. Her forventes Vermaelen ikke at blive klar. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Vermaelen har udsigt til comeback i næste uge

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder