Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Rigui Puig fik sin officielle debut

Copa del Rey: Af BarcelonaFC.dk - 6. december 2018


Rigui Puig fik sin officielle debut

Rigui Puig havde ikke engang fået sin officielle debut for FC Barcelona, før tilhængerne fik øjnene op for ham. Den lille kreatør har det gen, som alle taler om i FC Barcelona og i går viste han sig endnu engang frem - blandt andet med en fornem assist til Denis Suárez.

Chumi, Cuenca og Miranda fik alle debut mod Cultural Leonesa i det første opgør, og i går var det tid til at Puig også kom på listen over debutanter under Ernesto Valverde. Puig kom på banen i anden halvleg og viste hurtigt, at han forstår hvad konceptet i FC Barcelona går ud på.Med nummer 28 på ryggen indtog han Camp Nou efter 55 minutters spil, da han erstattede Oriol Busquets. Puig assisterede Denis Suárez' andet mål i kampen efter 70 minutter hvilket var med til at bibeholde tre-måls føringen mod Leonesa. Puig stod bag 30 afleveringer og tre bolderobringer på en halv time.

Puig udtalte efter kampen, at han var glad og spændt inden kampen og at en drøm gik i opfyldelse. Han holder dog sine fødder solidt plantet på jorden, da han fortalte følgende:

- I morgen (i dag) ændrer intet sig. Jeg møder op til B-holdets træning med et smil på læben og træner hårdt som altid.
Læs også
- Riqui Puigs far: Han skal bevare benene på jorden
- Tottenham opgiver ikke deres Riqui Puig-drøm
- Video: Superassist af Riqui Puig
- Valverde glæder sig over Riqui Puig
- Gattuso om Puig: Han ligner et lille barn


Ugens mest læste

Seneste nyheder