Annonce


Annonce

Annonce

Riqui Puig kritiserer Xavi - igen

Nyheder - 13. november 2023
Riqui Puig havde svært ved at bide sig fast i FC Barcelona under adskillige trænere. Mange peger på, at Puig selv manglede den nødvendige og afgørende kvalitet, da han nåede at spille under flere forskellige Barca-trænere uden for alvor at få chancen. Nu kritiserer han åbenlyst Xavi for anden gang.

En opslag på det sociale medie X (tidligere Twitter) fik sig et 'like' af Riqui Puig. Opslaget omhandlede Xavis manglende brug af de unge La Masia-spillere og det er noget, som Puig stadig ærgrer sig over; at han ikke fik chancen under nogen trænere i Barca.

- Xavi er på vej til at opnå følgende: En Barca-startellever uden nogen ungdomsspillere. I dag (mod Alavés) kun to. Vi går mod et totalt uigenkendeligt Barca, skriver Josep Capdevila på X og det fik sig et like med på vejen af Riqui Puig og desuden også mange andre.

Tager man et kig på Xavis startopstilling mod Alavés, var det kun Fermin Lopez og Lamine Yamal, der har en fortid på La Masia. De øvrige er hentet ind udefra og det var netop det, som Josep Capdevila slog ned på i sit opslag hvilket fik Riqui Puig til at gå ind og like opslaget.

Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Riqui Puig kritiserer Xavi - igen

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

Ugens mest læste

Seneste nyheder