Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Riqui Puig: Det gjorde virkelig ondt

Nyheder - 20. august 2022Riqui Puig: Det gjorde virkelig ondt

© LA Galaxy


Riqui Puig har år efter år haft muligheden for at forlade Barca, da hans spilletid var meget minimal. Flere Barca-trænere har trænet Puig, men aldrig set hans vej og i år blev det for meget for ham hvorfor han valgte at tage imod LA Galaxys tilbud om et skifte til MLS.

Efter sit skifte har han i et interview fortalt hvordan det gjorde ondt at se hele truppen rejse til USA til pre-season mens han blev efterladt derhjemme. På daværende tidspunkt havde Xavi allerede haft en samtale med Puig og forklaret ham, at der ikke er plads til ham i truppen.- At blive hjemme i Barcelona mens alle mine holdkammerater tog til Los Angeles for at spille kampe gjorde virkelig ondt, siger Riqui Puig og følger op:

- Det var en kompliceret situation. Der var også fire andre holdkammerater, som ikke tog med til USA, og som også havde det dårligt, hvilket gjorde situationen endnu værre.

- Af og til må man træffe nogle beslutninger. Barca tog denne beslutning, som jeg ikke er enig i, men sådan er det. Det var en svær beslutning for mig at skifte, da jeg har været i klubben i syv år, men jeg spillede ingen kampe og jeg blev nødt til at føle mig vigtig.

- Jeg havde andre tilbud fra europæiske klubber, men da LA Galaxy bankede på døren valgte jeg straks at tale med deres træner. Greg gav mig det, som jeg havde brug for, og derfor besluttede jeg mig for at tage til LA Galaxy.

- Det er en af de beslutninger, som gør mig mest stolt. Jeg er meget overrasket over klubben og spillerne. Det var en svær beslutning, men Greg hjalp mig meget. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyhederSeneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

1 t. Pedri erobrede otte bolde mod Tyskland. ...
4 t. Da Lionel Messi forlod Barca på en fri t...
6 t. Gerard Piqué havde muligheden for at tag...
7 t. Van Gaal: "Vi tager ingen chancer med Me...
8 t. Laporta: "Spaniens succes er også på gru...
9 t. Xavi er i Qatar i disse dage for at se V...
10 t. Laporta: "Nye spillere? Vi forstærkede o...
11 t. Frenkie de Jong: "Tæt på Manchester Unit...
12 t. I Spanien føler man, at Ansu Fati fortje...
13 t. Ronald Araujo er så meget i bedring, at ...

Ugens mest læste

Seneste nyheder