Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Officielt: Nu får Copa del Rey også VAR

Copa del Rey - 11. december 2018




Det er allerede en del af La Liga og snart bliver det også en del af Champions League. I dag bekræfter det spanske fodboldforund, at VAR bliver implementeret i Copa del Rey fra og med næste spillerunde, hvor FC Barcelona som bekendt er deltagende.

FC Barcelona kom ind i turneringen da der var 32 hold med. Forinden var der allerede spillet to runder med de mindre hold mens La Liga-mandskaberne altså først kommer ind i tredje runde. Her slog FC Barcelona til mod Cultural Leonesa og vandt samlet 5-1.



Fra næste runde, 16.-delsfinalerne, bliver VAR implementeret og dermed får dommeren altså mulighed for at få hjælp til sine kendelser. Det er et stort skridt for en forholdsvis mindre turnering, men det spanske fodboldforbund ser kun positive ting ved VAR i La Liga og vælger nu også at indføre det i pokalturneringen.

Den 13. december er der lodtrækning til næste spillerunde i Copa del Rey. Kampene herefter spilles den 9. og 16. januar mens kvartfinalerne afvikles den 23. og 30. januar. Semifinalerne spilles den 6. og 27. februar mens pokalfinalen fløjtes i gang den 25. maj. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Officielt: Nu får Copa del Rey også VAR

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder