Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Miranda: Messi bad mig nyde øjeblikket

Champions League: Af BarcelonaFC.dk - 12. december 2018


Miranda: Messi bad mig nyde øjeblikket

Juan Miranda debuterede i Champions League i aftes da han spillede venstreback i Jordi Albas fravær. Fraværet havde Ernesto Valverde valgt, at han ønskede at spare nogle af sine spillere. Derfor kom Miranda ind og efter kampen satte han nogle ord på aftenens udvikling.

- Mine holdkammerater fortalte mig, at jeg skulle være rolig og bare være mig selv ude på banen. Med disse spillere bliver alt automatisk lettere på banen. Messi sagde til mig, at jeg skulle gå ud og nyde øjeblikket, kom det fra Miranda efter kampen.- Camp Nou er et stort og imponerende stadion. Jeg ønskede at levere en god præstation, men det er sandt, at ikke alt, jeg prøvede på, gik min vej, kom det ærligt fra ham før han sluttede af:

- Jeg vil fortsætte med at arbejde hårdt på B-holdet. Jordi Alba er helt sikkert en, som man kan se op til. Han har haft en god karriere og har mange år i sig endnu.

Juan Miranda kommer næppe i spil for FC Barcelona i weekenden. Søndag møder mandskabet Levante, hvor det gælder om at vinde tre point. Her vil flere spillere være friske i og med at de blev sparet i gårsdagens kamp mod Tottenham.
Læs også
- Neymar om Messi: Vi var frygtindgydende sammen
- Griezmann: Messi er nummer 1
- FIFA 20: Messi mister stor konkurrent
- Twitter: Messi skal have Ballon D´or
- Messi brødfodrer hjemløse i Argentina


Ugens mest læste

Seneste nyheder