Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Onana: De Ligt og De Jong spørger om Barcelona

Transfermarked - 19. december 2018




22-årige André Onana forlod FC Barcelona for tre år siden i jagten på mere spilletid. Den har han fundet i Ajax, hvor han til dagligt spiller sammen med Frenkie de Jong og Matthijs de Ligt. I et interview med Sport erkender Onana, at begge spillere har spurgt ind til FC Barcelona.

Er De Jong og De Ligt klar til at spille for et hold som Barca?
- Ja. Jeg tror på, at de er klar til at spille for hvilket som helst hold. De er unge, men de har en masse talent, de er sultne, og jeg ved, at de vil overvinde hele verden. Jeg tror på, at de kan gøre det godt i Barcelona. Jeg har ofte talt med dem fordi jeg selv har været i Barcelona.

Har de spurgt ind til FC Barcelona?
- Ja. De har spurgt hvordan det er at være i klubben.



Hvad ville de vide?
- De spurgte mig hvordan tingene er i klubben. Jeg forklarede dem, at de vil komme til at kunne lide det fordi det føles ligesom at være hjemme. Jeg forklarede dem også at Barcelona ved, hvordan man behandler mennesket bag fodboldspilleren. Det er det vigtigste for mig.

Ville de hurtigt falde til?
- Ja, helt klart. Meget let.

Er du slet ikke i tvivl? Nyt land, nyt sprog ny klub...
- Selvfølgelig er det ikke bare at vade ind, men jeg tror på, at de er klar. Jeg arbejder med dem hver dag og de ser skarpe ud. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Onana: De Ligt og De Jong spørger om Barcelona

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder