Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Den sidste duel i år mellem Messi og Ronaldo

Nyheder: Af BarcelonaFC.dk - 22. december 2018


Den sidste duel i år mellem Messi og Ronaldo

Lionel Messi og Cristiano Ronaldo dyster ofte mod hinanden og mens Lionel Messi er stormet fra de andre på topscorerlisten i La Liga, så er Cristiano Ronaldo nummer to i Serie A. Der resterer blot få dage tilbage af 2018, og det giver anledning til en sidste duel i år.

Således har Lionel Messi scoret 50 mål i 2018 for klub og landsholds. Det er fire mere end Cristiano Ronaldo har formået. Selvom Messi har dobbelt så mange assists som Ronaldo i løbet af året, så er det målene, som i denne omgang er den store duel.

Lionel Messi har blot én kamp tilbage. Det er i aften klokken 18.30 hjemme på Camp Nou mod Celta Vigo. Til gengæld har Ronaldo og Juventus tre kampe tilbage, selvom Juve-træner Allegri gav udtryk for, at portugiseren bliver sparet i én af de tre kampe, som er mod AS Roma, Atalanta og Sampdoria.Flest mål i 2018
1. Lionel Messi: 50 mål (26 assists)
2. Cristiano Ronaldo: 46 mål (13)
3. Robert Lewandowski: 46 mål (8)
4. Mohamed Salah: 42 mål (14)
5. Antoine Griezmann: 39 mål (16)
6. Luis Suarez: 38 mål (24)
7. Harry Kane: 38 mål (9)
9. Neymar: 34 mål (18)
10. Edinson Cavani: 34 mål (9)
11. Kylian Mbappe: 33 mål (13)
12. Gareth Bale: 32 mål (7)

Som det fremgår på listen topper Messi begge lister. Han har scoret flest mål og lagt op til flest mål. Tættest på kommer Luis Suárez, som har lagt op til hele 24 mål - heraf er de 12 til netop Lionel Messi. Der er tæt i toppen og spørgsmålet er hvem der løber med prisen som topscorer i 2018. Messi står med gode kort på hånden på grund af sit forspring, men i fodboldens verden er intet afgjort så længe der er en mulighed.

Robert Lewandowski har én kamp tilbage i år. Antoine Griezmann har også kun én kamp tilbage mens Harry Kane har tre kampe tilbage. Netop Kane slog Messi sidste år, da han med en god slutspurt sluttede to mål over argentineren.

Du kan se Messi i aktion for sidste gang i år klokken 18.30 i aften. Kampen vises på Strive Sport med dansk kommentator. Du kan lige nu få en 7-dages gratis prøveperiode - klik her.
Læs også
- Video: Messi træner hårdt for sit comeback
- Ronaldo: Det adskiller mig fra Messi
- Valverde: Ved ikke om Messi bliver klar
- Junior Firpo svinede Messi til på Twitter
- Video: Messi har påbegyndt genoptræningen


Ugens mest læste

Seneste nyheder