Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Så høj bliver Frenkie de Jongs løn i Barca

Transfermarked: Af Sajad Koftan - 24. januar 2019Så høj bliver Frenkie de Jongs løn i Barca

Smilet er bredt på de fleste af Frenkie de Jongs billeder med Barca-folkene, med god grund kan man roligt slå fast. Det hollandske supertalent skifter tilværelsen ud med et liv i Catalonien, til sommer, hvor talentet samtidig også skifter tallene på sine kommende lønsedler.

PSG og Manchester City har fået beskeden - Frenkie vil til FC Barcelona.

Og fodboldverdenens økonomiske paradis vil for alvor ramme den unge knægt, ifølge mediet Goal, som hævder at Frenkie de Jongs årsløn kan ramme de 122 mio. kr om året - dvs en ugeløn på knap 2,3 mio kr., når Ajax-stjernen officielt starter sit eventyr på Camp Nou til sommer.

Den høje ugeløn afhænger i høj grad af hollænderens præstationer for Barca, hvor den catalanske ledelse har fået flettet flere luktrative aftaler ind i den tunge kontrakt - en kontrakt som fejede PSG af banen i sidste ende.

Ifølge Goal kom aftalen i hus efter at Barcas præsident, Bartomeu, samt en delegation fra den sportslige ledelse bestående af Abdal, Planes og Segura, valgte at flyve til Amsterdam, for at overtale stortalentet med en ny kontrakt.

På det sportslige plan skulle de Jong være blevet lovet spilletid på regulær basis, ifølge den catalanske radiostation, Catalunya Radio, som beretter at Barcas ledelse vil skille sig af med to midtbanespillere til sommer, som dermed giver plads til den lyshårede kronjuvel.

Økonomisk bliver de Jong dermed et af truppens bedste betalte spillere.

Barca har betalt omkring 680 mio. kr for Frenke de Jong.


FC Barcelona webshop


Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

Ugens mest læste

Seneste nyheder