Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Så meget vil Barca have for Frenkie de Jong

Transfermarked - 2. juni 2022
Så meget vil Barca have for Frenkie de Jong

© Getty Images


Hvor Frenkie de Jong spiller i næste sæson er på nuværende tidspunkt ikke til at vide. Hollænderen har udtalt, at han har det godt i Barca og foretrækker at blive, men Manchester United har kontaktet Barca for at høre mere om De Jongs situation.

Barca er i knæ rent økonomisk og hvis man kan sælge én spiller til en masse penge, så træder overvejelserne ind. Det er sket med De Jong, da Barca ikke ser ham som en afgørende brik på fremtidens hold. Derfor har klubben åbnet op for et salg og har nu informeret Manchester United om, at den mindste pris Barca accepterer er 85 millioner euro.Manchester United har endnu ikke budt på De Jong, men har blot meldt sin interesse for Barca. Derfor forventes det, at der inden længe bliver påbegyndt nogle forhandlinger, da United forinden deres kontakt udmærket var klar over, at De Jongs pris var oppe i det prisleje. Så de er allerede indstillet på at skulle punge godt ud.

Avisen Sport skriver desuden, at Erik Ten Hag har bedt Manchester United om at gøre Frenkie de Jong til en prioritet, så sandsynligheden for et skifte er absolut til stede - og skulle det ske, at De Jong smutter denne sommer, så har Xavi krævet, at Barca-ledelsen henter en stor spiller ind og her peger pilen lige nu på Bernardo Silva. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

1 t. Tidligt i 2023 vil Nike annoncere Barcas...
2 t. Angel Di Maria (Barca-emne og gratis at ...
3 t. Frenkie de Jong er stadig ikke overbevis...
4 t. Netos ønske om at blive sin kontrakt ud ...
5 t. Sporting Lissabon har informeret Barca o...
6 t. Clement Lenglet ser frem til at træne un...
7 t. Manchester United tror på, at de kan hen...
7 t. Både Umtiti og Riqui Puig ønsker at skif...
8 t. Liverpool har sat Mohamed Salah på trans...
8 t. Barcas prioriteter til midterforsvaret: ...

Ugens mest læste

Seneste nyheder