Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Tre spillere risikerer karantæne i El Clásico

El Clasico - 23. februar 2019




FC Barcelona er på en svær opgave i dag når de på udebane møder Sevilla, som tidligere har slået catalanerne med 2-0 på Sanchez Pizjuan. Ernesto Valverde har dog mere end bare Sevilla-kampen at tænke på, da El Clásico venter efter opgøret mod Sevilla.

Først mødes Real Madrid og FC Barcelona på Bernabeu i Copa del Rey og få dage efter er det i ligaen - også på Bernabeu. Til ligakampen på Bernabeu kan Ivan Rakitic, Arturo Vidal og Clement Lenglet alle sidde ude, da de netop nu har skrabet fire gule kort sammen.

Høster man fem gule kort i La Liga, giver det automatisk én spilledags karantæne. Dermed vil de altså gå glip af El Clásico såfremt de får et gult kort mod Sevilla i dag.



- Rakitic, Vidal og Lenglet er tæt på karantæne til El Clásico, men vi kan ikke tillade os at lade kampen mod Sevilla glippe af den grund, fortalte Valverde på sit pressemøde i går.

Sergio Busquets og Jordi Alba har afsonet karantæne for at indhente fem gule kort. De næste på listen er altså Rakitic, Vidal og Lenglet med fire gule kort hver. Herefter følger Piqué, Suárez og Umtiti med tre gule kort. De skal altså have et rødt kort mod Sevilla for at misse kampen mod Real Madrid.

Hos Real Madrid er det Casemiro, Sergio Ramos og Nacho, som alle er på fire gule kort. Sergio Ramos fik dog et rødt kort mod Girona og sidder over mod Levante hvorfor han er klar til El Clásico i ligaen. Får Casemiro eller Nacho et gult kort i Real Mdrids udekamp mod Levante denne weekend, så er de ude mod FC Barcelona. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Tre spillere risikerer karantæne i El Clásico

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder