Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Medie: Coutinho vil til Manchester United

Transfermarked: Af BarcelonaFC.dk - 10. marts 2019


Medie: Coutinho vil til Manchester United

Det er ingen hemmelighed, at FC Barcelona på ingen måde har set Philippe Coutinho indfri sit potentiale siden han skiftede Liverpool ud med FC Barcelona og blev klubbens dyreste indkøb nogensinde. Brasilianeren er ikke engang førstevalg i startopstilling efter at have været i klubben i over ét år.

Valverde insisterer på at bruge Coutinho i angrebet og her må han kæmpe med Ousmane Dembélé, som med tiden har sikret sig en plads i Valverdes foretrukne startopstilling. I FC Barcelona støtter man op om Coutinho og er godt klar over, at han indeholder langt mere end hvad han har vist, men måske er spilleren selv interesseret i at rykke videre, meddeler Mundo Deportivo.

Mediet skriver, at Coutinho angiveligt skulle have kontaktet de spanske spillere hos Manchester United for at fortælle, at han vil spille på Old Trafford. Han kan gå hen og blive en del af Ole Gunnar Solskjærs transferplaner til sommer. Der er ingen tvivl om, at Manchester United skal ud og investere i nye spillere og Coutinho kan altså blive den helt store spiller, som de henter.



FC Barcelona gav 120 millioner euro for Coutinho januar 2018, men de skal ikke forvente at få lige så meget tilbage. Coutinhos frikøbsklausul lyder på 3 milliarder kroner, men der findes næppe en klub, som er interesseret i at give så meget for ham - medmindre PSG ikke ser nogen anden udvej.

FC Barcelona må være klar til at forhandle såfremt Coutinho meddeler klubben, at han vil videre. En pris på 90-100 millioner euro nævnes i medierne hvilket er 20-30 millioner euro færre end hvad man selv gav for ham.




Læs også
- Officielt: Coutinho skifter til Bayern
- Barca har endnu ikke bekræftet Coutinho-handel
- Valverde: Coutinho ville væk siden maj
- Coutinhos skifte åbner for Neymar-ankomst
- Officielt: Coutinho udlejet til Bayern München


Ugens mest læste

Seneste nyheder