Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Legende kritiserer Coutinho: Han er ikke en stjerne

Nyheder: Af BarcelonaFC.dk - 14. marts 2019


Legende kritiserer Coutinho: Han er ikke en stjerne

Philippe Coutinho har været i FC Barcelona i 14 måneder, men har endnu til gode at slå igennem. Han får nok med spilletid, men er ofte henvst til bænken af Ousmane Dembélé. Brasilianeren høster da ej heller roser kamp efter kamp og nu er den 72-årige legendariske brasilianer, Tostao, som var en del af vinderholdet i 70'erne, ude at kritisere Coutinho.

- Coutinho spiller ikke godt fordi han konkurrerer med Dembélé og det ødelægger hans selvtillid. Han er stjernen på landsholdet og var det hos Liverpool, men i FC Barcelona er han ikke stjernen; Han har ikke den nødvendige nøglerolle og det ødelægger hans motivation. Han skal acceptere, at han spiller med spillere, som er bedre end ham, fortæller Tostao og følger op:- Coutinho skal forbedre sig, men Barca skal også acceptere, at Coutinho ikke er en stjerne som Neymar, Mbappé eller Hazard. Han er god, men der er al for høje forventninger til ham og dem kan han ikke håndtere. Det har skabt en negativ atmosfære om ham.

- Jeg er sikker på, at hvis Barca sælger Coutinho til et hold, med meget færre stjerner end Barca, så blomstrer han igen. Men det til trods så er han vigtig i Barca, da klubben har brug for en god indskifter, tordner Tostao videre mod Coutinho.

Philippe Coutinho kom på tavlen i går, da Arthur med en flot aflevering fandt Suárez, som spillede bolden på tværs til Coutinho, der let kom på måltavlen. Han kan se frem til endnu mere spilletid, da Dembélé netop er meldt skadet i 3-4 uger.
Læs også
- Neymar arbejder hårdt: Vil have Coutinho til PSG
- Her er Coutinhos rystende dårlige tal
- Officielt: Coutinho ude i 10 dage
- Barca kan spare 187 mio. kr. på Coutinho-salg
- Coutinho sparer Barca for million-beløb


Ugens mest læste

Seneste nyheder