Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Skandale: UEFA minimerer Messis præstation

Champions League: Af BarcelonaFC.dk - 14. marts 2019


Skandale: UEFA minimerer Messis præstation

Lionel Messi scorede to mål og lagde op til to, da FC Barcelona i aftes bankede Lyon med hele 5-1 på Camp Nou. Et jubelbrøl af de store ved slutfløjt, da resultatet og billetten videre til Champions Leagues kvartfinale lige præcis var hvad man håbede på i Catalonien.

Efter ottendedelsfinalerne tillod UEFA sig - som altid - at sætte en afstemning i gang, hvor man kunne stemme på rundens bedste spiller. Fire mand var valgt ud: Cristiano Ronaldo, Lionel Messi, Leroy Sané og Sadio Mané. Men én ting går sin gang på de sociale medier i øjeblikket, da UEFA med fuld overlæg klart minimerer Messis vilde præstation.Således har UEFA foran Ronaldos navn skrevet '3 mål, 3 skud på mål'. Sané får '86% afleveringsrate, 3 assists, 1 mål, 1 skud på mål' mens Sadio Mané får '70% afleveringsrate, 2 mål, 2 skud på mål'. Lionel Messi scorede to mål og lagde op til to mål. Hvad mon UEFA så skulle vælge at skrive til hans portræt?

Svaret er ganske enkelt. Men på skandaløs vis har UEFA valgt at skrive '2 mål, 4 skud på mål, 1 offside'. Altså vælger man totalt at ekskludere de to assists og i stedet fokusere på, at argentineren løb i offside en enkelt gang. Det er en skandale af de helt store og klokkeklart med fuld overlæg, da UEFA har fuldtidsansatte til at sidde i deres webafdeling - så stor en virksomhed ændrer sine fejl lynhurtigt, men der er ikke blevet rettet noget og derfor er der tale om, at UEFA simpelthen med fuld overlæg har valgt at tilføje antallet af offsides fremfor Messis to assists.

Se billedet her
Skandale: UEFA minimerer Messis præstation
klik på billedet for at gå til UEFA's officielle hjemmeside for afstemningen
Læs også
- Lionel Messi topscorer for sjette gang
- Video: Træning fra Messis perspektiv
- Alba: Messi har gjort mig til en bedre spiller
- Video: Messis vidunderfrispark fra 17 vinkler
- Distance: Messis bedste frispark i sæsonen


Ugens mest læste

Seneste nyheder