Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Beckham om Messi i Inter Miami: Man ved aldrig

Transfermarked - 17. marts 2019




Lionel Messi har en enkelt gang dybt inde i sin FC Barcelona-karriere overvejet at finde sig en ny klub, men det blev også kun ved overvejelserne og den argentinske troldmand har efterfølgende fortsat med at imponerende på grønsværen.

Messi er i dag 31 år, men formår alligevel at imponere uge efter uge. Han har ikke lagt skjul på, at han ser sig selv spille i den argentinske liga inden han stopper sin aktive karriere, men om det kommer så langt vides endnu ikke. Til gengæld drømmer David Beckham om, at argentineren skifter til amerikansk fodbold - nærmere Inter Miami, som Beckham står bag.

- Alle har sin liste over drømmetransfers. Det har alle. Men hvis du kigger på Messis og Ronaldos spil, selvom man skulle tro, at det var slutningen af deres karriere, så ser jeg det bare ikke slutte for dem.

- De spiller på så højt et niveau, at det er svært at se dem forlade deres respektive klub. Men vi må se - man ved aldrig hvad der sker i fodboldens verden, forklarer David Beckham.

Inter Miami blev grundlagt den 28. januar 2018 og i blandt de fem klubejere finder man David Beckham, som skal være med til at lokke større navne til klubben. Om det bliver Messi og Ronaldo i fremtiden er svært at spå om. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Beckham om Messi i Inter Miami: Man ved aldrig

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder