Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Mål+assists: Messi stikker af fra de andre

Toplister: Af BarcelonaFC.dk - 19. marts 2019


Mål+assists: Messi stikker af fra de andre

Nogle fodboldspillere scorer mål på samlebånd som var de en maskine, mens andre spillere scorer mål på samlebånd og skaber dem. Lionel Messi tilhører den sidste gruppe. Argentineren kan ikke stoppe med at score mål og skabe dem - og i denne sæson har han været outstanding. Det kan der ikke sættes en finger på.

Argentineren topper klart topscorerlisten i La Liga med hele 29 mål forfulgt af Suárez på andenpladsen med 18 mål. Også assistlisten topper Messi; han har lagt op til 12 mål. Udover at dét er imponerende, så er hans tal fra alle turneringer langt mere imponerende.

Således har Messi været involveret i intet mindre end 60 mål i denne sæson baseret på mål og assists. Tættest på kommer Cristiano Ronaldo, men han er helt nede på 36.Mål + assists kombineret
1. Lionel Messi: 60
2. Cristiano Ronaldo: 36
3. Raheem Sterling: 35
4. Karim Benzema: 31
5. Mo Salah: 28
6. Eden Hazard: 27
7. Antoine Griezmann: 26

Listen taler sit eget tydelige sprog med Messi langt foran de andre. Ronaldo er hele 24 mål+assists bag Lionel Messi og har kun Serie A og Champions League at gøre godt med mens Lionel Messi og FC Barcelona har en pokalfinale den 25. maj udover Champions League og La Liga.
Læs også
- Messi og Argentina er videre til kvartfinalen
- Messi før skæbnekamp: Vi vinder over Qatar
- Di Maria: Barca-skifte ville kun være på grund af Messi
- Messi: Min søn fejrer Real Madrids mål
- Aguero: Vil vinde Copa America - kun for Messi


Ugens mest læste

Seneste nyheder