Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

De Jong: Spurgte Koeman til råds inden skifte

Nyheder - 21. marts 2019




Frenkie de Jong og FC Barcelona indgik den 23. januar en aftale om, at hollænderen skifter Ajax ud med FC Barcelona til sommer. Efter flere måneders rygter og ikke mindst forhandlinger, fløj præsident Josep Maria Bartomeu til Holland for at lukke aftalen.

Mens aftalen blev underskrevet, ringede PSG hele syv gange til De Jong. Inden midtbanespilleren besluttede sig for at føre skiftet igennem, spurgte han blandt andet 56-årige Ronald Koeman til råds.

- Selvfølgelig spurgte jeg ham til råds. Jeg ved, at han havde masser af succes i FC Barcelona, så jeg ville vide mere om byen, kulturen og klubben inden jeg skiftede, fortæller De Jong, som også kommer ind på Hollands muligheder i EM kvalkampen mod Hivderusland;

- Vi er favoritter, det kan vi ikke løbe fra. Vi skal vinde den kamp. Man løber altid ind i problemer undervejs i en kamp og Hviderusland er et godt hold, så det bliver helt sikkert sværere end folk går og tror.

FC Barcelona arbejder i disse dage på at sikre sig Matthijs De Ligts underskrift. De Ligt og De Jong har i denne sæson været bomstærke for Ajax og FC Barcelona håber på, at de kan hente begge spillere til Camp Nou til sommer. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


De Jong: Spurgte Koeman til råds inden skifte

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder