Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

De Jong: Spurgte Koeman til råds inden skifte

Nyheder: Af BarcelonaFC.dk - 21. marts 2019


De Jong: Spurgte Koeman til råds inden skifte

Frenkie de Jong og FC Barcelona indgik den 23. januar en aftale om, at hollænderen skifter Ajax ud med FC Barcelona til sommer. Efter flere måneders rygter og ikke mindst forhandlinger, fløj præsident Josep Maria Bartomeu til Holland for at lukke aftalen.

Mens aftalen blev underskrevet, ringede PSG hele syv gange til De Jong. Inden midtbanespilleren besluttede sig for at føre skiftet igennem, spurgte han blandt andet 56-årige Ronald Koeman til råds.

- Selvfølgelig spurgte jeg ham til råds. Jeg ved, at han havde masser af succes i FC Barcelona, så jeg ville vide mere om byen, kulturen og klubben inden jeg skiftede, fortæller De Jong, som også kommer ind på Hollands muligheder i EM kvalkampen mod Hivderusland;

- Vi er favoritter, det kan vi ikke løbe fra. Vi skal vinde den kamp. Man løber altid ind i problemer undervejs i en kamp og Hviderusland er et godt hold, så det bliver helt sikkert sværere end folk går og tror.

FC Barcelona arbejder i disse dage på at sikre sig Matthijs De Ligts underskrift. De Ligt og De Jong har i denne sæson været bomstærke for Ajax og FC Barcelona håber på, at de kan hente begge spillere til Camp Nou til sommer.
Læs også
- Se De Jongs imponerende tal mod England
- Video: De Jong vælger sin Top 4
- Van Gaal: De Jong skal kæmpe for sin plads
- De Jongs kæreste vil have De Ligt med
- De Jong og Ajax missede finalen: Ville det mere


Ugens mest læste

Seneste nyheder