Annonce

Annonce

Annonce

Følg med på Facebook

Messi, Suárez og Dembélé døjer med skader

Skader - 23. marts 2019Messi, Suárez og Dembélé døjer med skader

Det kører godt for FC Barcelona på fodboldbanen lige for tiden. Men nu, hvor sæsonen så småt begynder at nærme sig sin afslutning, begynder spillerne at døje med småproblemer - i hvert fald som klubben beskriver det.

Ousmane Dembélé kom alt for tidligt i spil efter en skade, da Valverde så det nødvendigt at bringe ham på banen i storsejren over Lyon på Camp Nou. Franskmanden blev dagen efter erklæret skadet og ude i adskillige uger - dog med mulighed for at være tilbage når man møder Manchester United på Old Trafford i Champions League.

Luis Suárez gik i stykker på udebane mod Real Betis, da han kort før tid måtte lægge sig i græsset for at modtage behandling. Han meldte afbud til landsholdet, men ventes ikke at være ude i længere tid. Hvis alt går vel, så står han klar fra første fløjt når Espanyol gæster Camp Nou næste weekend. Dog er han lige nu meldt skadet.Lionel Messi fik sit argentinske comeback i går, da Argentina på Wanda Metropolitano i Madrid tog imod Venezuela. Messi spillede kampen til ende, men efter opgøret kunne lægerne konstatere irritation omkring hoften hvilket har resulteret i, at Messi ikke spiller med for Argentina mod Marokko på tirsdag.

Dermed er samtlige tre angribere altså lige nu meldt skadet, men de forventes at blive hurtig klar igen. Til gengæld er der risiko for at de kommer for tidligt i spil som man så det med Dembélé, og derfor bør man i FC Barcelona være varsomme og i den grad tænke i alternativer, da de tre spillere har sørget for langt de fleste mål gennem hele sæsonen.Lynsøg blandt de nyeste Barca-nyheder

FC Barcelona webshop

Barcelona Hjemmebanetrøje 2019/20 GRIEZMANN 17

829,- DKK

Spar 50%

Barcelona Målmandstrøje 2019/20

729,- DKK

359,- DKK

Spar 31%

Barcelona Hjemmebanetrøje 2019/20 Baby-Kit Børn

449,- DKK

309,- DKK

Ugens mest læste

Seneste nyheder