Annonce


Annonce

Mest læste denne uge

Annonce

Messi overhaler Ronaldo: Flest ligamål nogensinde

Nyheder - 3. april 2019




Lionel Messi tager den ene rekord efter den anden og mens det i første omgang var hans frisparksrekord, som blev nævnt efter gårsdagens kamp mod Villarreal, så er det nu tid til en anden. Lionel Messi overhaler Cristiano Ronaldo på listen over flest mål nogensinde i top 5 ligaerne.

Cristiano Ronaldo har i årevis arbejdet på at ændre sin spillestil og har udviklet sig til en regulær målmaskine, men selv her kan portugiseren ikke følge med Lionel Messi. Messi har også tilpasset sin spillestil og er langt mere i skaberens rolle end tidligere. Men udover at skabe chancer og lægge op til mål, så scorer han også et hav af mål. Og nok af dem.



Målet mod Villarreal i aftes var Messis ligamål nummer 415. Det er ét mere end Cristiano Ronaldo og dermed sidder Messi på tronen over flest mål i Europas top 5 ligaer. Og selvom det er en voldsom smuk bedrift, så bliver den endnu smukkere. Cristiano Ronaldo har brugt 539 kampe til at score sine 414 mål mens Messi har brugt 446 kampe. Altså er der næsten 100 kampe til forskel.

Messi er dermed officielt den mest scorende fodboldspiller nogensinde i Europas top 5 ligaer og han er også på jagt efter Cristiano Ronaldo på en anden liste. Ronaldo har gennem sin karriere scoret 682 mål i 953 kampe. Messi har scoret 659 mål i bare 805 kampe. Altså næsten 148 kampe til forskel, men blot 23 mål til forskel.

I forhold til assists, så har Messi lagt op til 270 mål i sin karriere. Ronaldo har lagt op til 218 - altså 52 assists til forskel til trods for at Messi har spillet 148 kampe færre. Husk at følg BarcaBold.dk for flere Barca-nyheder


Messi overhaler Ronaldo: Flest ligamål nogensinde

© Getty Images


Seneste nyt fra BarcaBold.dk

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt

BarcaBold.dk

Dine Barca-nyheder gjort simpelt





Ugens mest læste

Seneste nyheder